Britney Spears Is The Real Queen Of Instagram

Mmg Selena Gomez pegang rekod the most followers kat Instagram skang. But, kalu dari segi posting picture insta dan sentiasa mendapat perhatian peminat seluruh dunia, jawapannya ialah ada pada Instagram Britney Spears. Ini semua coz Britney tak macam selebriti Hollywood lain bila post pic kat insta. Britney post pic realiti kehidupan sebenar Britney without professional touch up, edit atau photoshop. Kelebihan Britney ialah dia tak kisah langsung kalu ambik pic tak pakai make up, rambut serabai atau makan biasa2x je. Selebriti Hollywood even tak make up pun mesti nak muka perfect 10 bila post pic kat insta dorg. Sebab tu peminat social media dunia suka tgk pic insta Britney berbanding selebriti, Iolls tak suprise langsung kalu nanti Britney dapat the most followers instagram ckit masa lagi. Okey, kat bawah ada beberapa pic daripada Buzzfeed & pic insta selebriti kat tenet yg wat comparison Britney ngan selebriti lain dan kenapa pic insta Britney lebih digemari peminat social media dunia.


A.Pic Kiri -
 Jlo make up ke tak make up confirm dia takkan post pic pic dia wat nampak macam org biasa n pic insta dia mesti nampak macam jlo is selebriti yg 24 jam cantik. 
B.Pic Kanan -
Kanan - Britney seorang selebriti mega gred A global pop icon, tapi britney selamber jew post pic macam org lain buat dan sebab tu peminat rasa britney dekat dengan peminat. 


A.Pic Kiri -
Kalu tgk pic insta Beyonce boleh kata hampir semua pic dia nak show dia diva yg humble tapi cam nak show off pun ada. Plus, Beyonce sama Jlo, takkan post pic yg wat nampak dia ala ala tak cantik sebab nak jaga status selebriti dia tew, 
B.Pic Kanan -
Britney mmg selalu post muka pelik2x dan kelakar kat insta, Sebab tu peminat dapat rasa personal  connection ngan britney. Britney ni level diva tahap legend, tapi dia tak kisah pun status dia dan dia mmg jenis sempoi je. Kat situ dah nampak betapa humble nya britney. 


A.Pic Kiri -
Taylor & Calvin bersungguh2x nak post pic dorg tu sgt mesra n in love giteww dengan photo ala dalam magazine.
B.Pic Kanan -
Britney tak perlu semua tu. Pergi hypermarket atau butik, ada pic laki hansem or pompuan cantik, juz snap the pic and post. Simple kan. Britney mmg guna konsep less is much better. 


A.Pic Kiri :
 Beyonce and her mom try so hard  wat ala ala muka kononya tak cantik tapi cute tapi of coz tak jadi giteww. Ye la, takut muka nampak x cantik kut.
B.Pic Kanan :
Britney and her mom nampak sgt ceria dan sempoi. Pic happy mother daughter yg semua org tgk dapat rasakan kebahagian mereka. 


A. Pic Kiri
Insta also digunakan utk show lifestyle selebriti, Miley ni nape la duk gigih nak show dia tu isap weed. Kalu nak jadi versi baru breakdown britney 2007 pun tak perlu nak rosakkan diri dengan isap weed tu.
B.Pic Kanan
Britney selalu post dia ngan pic anak2x dia. Pergi kedai mimum2x macam kita semua selalu wat. Britney guna insta utk show that simple lifestyle juga bawa kebahagiaan. Xperlu nak show 24 jam diva or selebriti.


A. Pic Kiri :
Katy Perry post pic dia makan scorpion kat restaurant bangkok.
B.Pic Kanan :
Britney juz cari pic kat tenet dan post pic jagung kat insta kata teringin nak makan. Britney win!! hahaha


A.Pic Kiri :
Nicki Minaj post pasal minuman ekslusif dan mahal kat insta dengan pic yg berkualiti okey. 
B.Pic Kanan:
Britney juz post pasal roti panas yg sedap tak perlu kira ambik aspek qualiti photo tu pun.


A.Pic Kiri :
Mariah Carey try so hard utk nampak happy and style dalam pic dia kat beach. Nak show dia skang kat beach.
B.Kanan:
Britney juz ambik pic belukar time dia hiking. Tak perlu nak show happy and ekslusif giteww. 


Sebab tu peminat social media lebih suka insta britney coz britney post photo sempoi, humble dan buatkan kita semua rasa sama jew dan tiada istilah diva dalam diri britney kat insta even Britney is  The Living Legend after Michael Jackson & Madonna. 


More info u can click this Buzzfeed link.
Credit Pictures to Buzzfeed and Google Image.



Tiada ulasan