Asia Next Top Model Cycle 4 - Sang In Korea Selatan,Tuti Malaysia & Aldilla Indonesia Terbaik

Minggu ni episod hangat coz  ada peserta yg menangis-nangis coz kena potong rambut. Mai Ngo Vietnam i boleh terima kalu dia nangis coz dia ada bad experience dengan rambut pendek. Tapi peserta lain duk nangis potong  rambut buatkan i rasa cam are they deserved to be a top model ?????. Honestly, nope. I respect Sang In Korea Selatan sakit sakit pun tetap post cantik vogue dengan rambut baru dia. Tuti Malaysia pun superb coz happy ngan rambut pendek rihanna umbrella tu. Aldilla Indonesia yg paling ekstrem kena potong rambut pun superb coz dapat accept style rambut dia. Potong rambut jew pun. Sah sah hampir semua competition model ada potong rambut sampai nak botak pun ada. Sesetengah peserta ni mcm tak pernah tgk season sebelum ni ke?????. Kata nak jadi model. Mestila ada basic basic cmnie. Mai Ngo peserta yg hebat tapi dia ada bad experience yg agak sadis pasal rambut pendek. Ayah dia tak suka dia rambut pendek. Mmg tak leh watpe. Mai boleh jadi model but not as a top model. Masa episod  2 ari tu mmg Mai bagi pose terbaik daripada Angie Singapore. Tapi wat to do. Takde rezeki pada episod kali ni. Satu i kesian kat Jessica Hong Kong. I tak faham apa masalah certain girls yg suka kata macam2x kat Jessica. Sang In is the best coz dia tak ambik port pun ngan girls yg lain dan baik dengan Jessica. Gwen Philipines lak tak abis abis beauty queen. Gwen ni mmg ada rupa supermodel tapi tiap kali dia bersembang, mesti nak kaitkan ngan beauty queen. Rasanya peserta lain  pun pernah juga masuk beauty queen dan menang, tapi takde la nak cite bagai macam Gwen. Bila dia mention jew dia macam beauty queen pose masa judge, iolls dah jangka mesti juri kata tak suka pic dia. Dari 1st week sampai 3rd week, Gwen bottom 2. Mmg calon awal akan keluar lepas ni. Iools ada dgr rumours yg Sang In Korea Selatan menang season ni. Honestly, i setuju jew kalu Sang In menang coz dalam episod kali ni dah show Sang In sgt professional dan leh jadi top model yg hebat. Gaya juara tu dah terserlah. Walaupun i nak Tuti menang, tapi xpe, i leh terima jew Sang In menang. Plus, i perasan Angie Singapore, Alaiza Philipines, Gwen Philipines, Julian Philpines, dan Patricia Indonesia ni kaki gosip girls ya. Tak abis2x nak smash Jessica Hong Kong. Nasib baik la Sang In & Tuti wat hal sendiri, Okey uolls. Minggu ni Sang In Korea Selatan dapat no.1, Tuti Malaysia no.2 dan Aldilla Indonesia no.3. Peserta terkeluar minngu adalah Mai Ngo Vietnam. 

Sang In Korea Selatan No.1 Dis Week

Tuti Malaysia No.2

Aldilla Indonesia No.3

Pictures credit to Asia Next Top Model /Star World Facebook





Tiada ulasan