SEO Logic Ranking

I tak tahu nape Alexa Toolbar i dia tak detect i punya page. So i tgk SEO Logic. Hari ni cukup seminggu i wat blog, I tak ingat tarikh bila i start tgk SEO tu. Tapi masa tu i tgk ranking Alexa i dalam 22++ dan views masa tu rasa x sampai seratus pun. Hari ni dah cukup seminggu. I saja tgk balik tadi i punya ranking lain ckit. Nak try lak esok atau lusa cmner ranking dia. I tak tahu sgt hal ni. Just try and error jew.




Tiada ulasan