Nasi Ayam Hainan Yang Sodap & Mee Kari Wantan Nyum Nyum

I selalu pergi makan kat Kedai Nasi Ayam Firdaus Fong Bandar Tasik Selatan Kuala Lumpur. Nasi ayam dia mmg lain. Tak macam nasi ayam kita selalu makan. Ayam sodap. Nasi sodap. Sup sodap. Ada menu lain macam Mee Kari Wantan. Ni my peberet juga. Penuh la satu mangkuk tu dengan mee, ayam, wantan, and beberapa lagi makanan iolls not sure  nama apa dia. Harga nasi ayam rasanya RM5.00 (kalu x silap den la) n Mee Kari Wantan RM5.50. So uollls, kalu datang area Sg Besi/Bandar Tasik Selatan bolehlah datang ke sini. Hihi. I ada snap pic masa nak makan tu tapi ala ala segan ckit. Haha. Redah jew la kan. Gitewww uoollsss.

Nasi Ayam versi makan kat kedai itu.


 Mee Kari Wantan versi tapau 


Mee Kari Wantan versi kat kedai tu.

Tiada ulasan