Leonardo Dicarpio Lagi Dengan Sikap The Humble Ceria and Down To Bumi Person.

Lepas menang award tu. Cam biasalah mesti  ada press conference gitewww, Then ada lah wartawan luar benua kut tanya soalan kat leo apa perasaan dia pertama kali menang award. Yg wat nampak janggal adalah sebab wartawan luar benua christopher columbus tu tak reti bahasa mat saleh sangat. Jadi nampak awkwarddd la. Semua org ketawa, ceria dan happy bila Leo jawab dengan humble dan muka ceria wahh giteww kan..Kira happy ending la utk situasi tu. Cmner pun, tahniah Leonardo Dicarpio The Titanic My Heart Will Go On. 

Tiada ulasan