Kucing Ada Kutu & Asyik Bergaru Jew. Cer Try Guna Syampu Ni.

Yup. Kucing i dulu ada masalah kutu dan asyik bergaru sampai luka dan bulu gugur, Plus, i mmg sgt jrg mandikan kucing I sejak i bela dia. Jadi, i tanya my fwen, syampu apa bagus utk kucing ada masalah cmnie. My fwen suggest guna brand Mochiko. Kat tenet pun kata Mochiko bagus. I pun pergi kedai kucing nak beli. Tapi dah abis brand tu coz laris rasanya. Ye la, sampai dah takde stok. Org kedai tu suggest guna brand Dino. So, i beli la Dino tu. Yup, syampu Dino berkesan kat kucing i, Kucing i dah kurang bergaru dan bulu dia dah kurang gugur. Tapi before dat, i ada pakai juga yg Frontline produk yg titis kat belakang tengkuk kucing tu. Frontline plus syampu Dino atau Mochiko. Syukur alhamdullilah kucing i makin ok ckit, Amin, Dan nak jdi cite uolls, rupanya kat Mydin ada jual brand Mochiko ni. Maybe esok i nak mandikan kucing iollss tu. hihi. Bagi dia sihat ckit. Hehe. 

Ni Syampu Kucing Brand Dino  


Ni Syampu Kucing Brand Machiko

Source : Google

Tiada ulasan