Empat Lagu Britney Spears Paling Popular Di Malaysia #BritneySpears

Ada empat lagu Britney yg iollls rasa majoriti peminat muzik Malaysia tahu. Fenomena Britney di Malaysia mmg hebat kerana sampai skang impak Britney kepada peminat muzik tempatan tetap kekal utk jangka masa yg sgt lama. Jom layan lagu Britney uollls.
Source: Google Image



1.Baby One More Time (1998/99)
Lagu ni mmg sgt sgt sgt popular tahun 1999 sampaila skang, Muzik video yg sgt ikonik dan jadi pop culture. Majoriti peminat muzik Malaysia kalu dgr intro lagu awal ni dah tahu dah lagu sapa ngan trademark tarian Britney yg mabeles teww. Begitu juga fesyen pakaian sekolah Britney, gaya ikat rambut britney, dan banyak lagi dalam muzik video ini yang ikutan peminat setia Britney.




2.Oops!.. I Did It Again (2000)
Lagu ni sama hebat dengan lagu Baby One More Time dan tajuk lagu ni juga jadi bahan gurauan senda ngan member pada zaman tu sampailah skang,. Kalu kita terjatuh, terlanggar, or pepe ke, mesti kita kata Oops!.. I Did It Again. Sama hebat fenomena dengan Baby One More Time. Baju merah
tarian  unik Britney, Titanic, planet Mars, rambut Britney yg jadi ikutan Ariana Grande, dan banyak lagi. Britney always did it again!





3.Toxic (2003/2004)
Lagu Best Dance Recording Grammy Award 2005 ni  dikatakan membawa satu dimensi baru dalam dunia muzik dance pada time tew. Tambah lak ngan muzik video Britney yg futuristik dan ikonik again tu. Lagu ni mmg sgt peymes di Malaysia tahun 2004 hinggalah skang. Pakaian pramugari warna biru, naik motor pakai spek vogue, panjat bangunan, pakaian berlian lutsinar britney dan macam2x lagi yg ikonik dalam muzik video nie. 


\


4.Everytime (2004)
Muzik video ni kalu tak silap iollss selalu keluar kat TV memalam tahun 2004 dan 2005. Masa tu lagu ni mmg sgt fenomena. Bayangkan member pada member iolls yg kategori budak grunge pun tahu lagu Britney ni. Lagu Ballad Britney paling berjaya di Malaysia dan juga seluruh dunia.Momen Britney mati dalam bath tub tu mmg jadi highlight Britney dalam muzik video ni. Lagu ni sedih dan feeling gitewww. 




All Videos Credit to BritneySpearsVevo You Tube Channel

Tiada ulasan