Download Anime Free @ Percuma

Peminat anime mmg suka download anime kat tenet. Lebih2x lagi kalu free. I pun ada website yg i suka sebab leh download free. Boleh kata semua anime ada dalam website ni. Dulu i panggil nama website ni Anime Access. Then, tetiba dia dah tukar jadi Tokyo Insider. Cara download dia senang juz klik link yg dibagi dan ingin dimaklumkan utk free download hanya sekali per day. But, if u want to download unlimited, boleh la pilih dia punya pakej utk download yg ditawarkan dalam website ni (yg ni kena bayar dulu) . I sertakan sedikit print screen dari website tu n terangkan semudah yg mungkin utk memahami website bagi yg lom pernah tgk website ni.

Ni main page website tu. Di sebelah kanan tu adalah anime yg banyak didownload oleh pelayar website ni. Anime kat website ni mmg selalu update ngan latest episode. 



Lepas kita pilih anime mana nak tgk or download. Kita klik kat title anime tu dan akan keluar macam pic kat atas, Setiap anime akan ada info & sinopsis anime tu, link download setiap episod dan komen peminat mengenai anime ni. 



Lepas klik download ni, dia akan keluar macam pic kat atas, kalu nak free klik free. Kalu nak unlimited download pula, kita kena ada VIP account dulu dalam erti kata lain kena bayar dulu baru leh download. 


Ni cth apa yg telah i download selama ini. I download sekali sehari jew. 


Actually, ni juz salah satu website download anime free yg i rasa senang nak download. Ada lagi website lain yg maybe lebih mudah. I juz bagi alternatif  download jew. Kalu sesape berminat, boleh la pergi link ni ya dan kena register jadi ahli dulu ya.



Tiada ulasan