Abg Sado Nyanyi Lagu Hafiz Patah Hati.. Sesuatu Yang Indah Didengar.

Ari tu kan ada Seiras Seirama. I pun polo juga show ni. Klon Hafiz iaitu Akira  nyanyi lagu Patah Hati masa round 1.Best dia nyanyi. Terbaca komen peminat kat video tu, katanya kalu dah genetik dah sempurna, bukan setakat rupa jew sempurna, malah suara pun sodap. Gitewww sangat komen kan. Tapi Akira tak menang juara seiras seirama. Kalu x silap, Akira ni ahli kumpulan #tag. Video kedua kat bawah ada video Akira nyanyi lagn Potret versi akustik dengan partner group dia. Tone suara Akira sedap n hope leh jadi da next Anuar Zain kedua ya. Video ketiga lak daripada akira punya you tube channel. Rasanya tu utk audition seiras seirama utk klon Hafiz. Cmner pun wish best luck to Akira. Peace ya'all.

Credit to Farid Ahmad & Subscribe his You Tube Channel


Credit to iM4Ufm and Subcribe their You Tube Channel.


Credit to Akira Shukri & Subscribe his You Tube Channel.
Time ni mmg vokal Akira mirip sangat ngan Putera Pop Malaysia Hafiz. 

Tiada ulasan