Novel Main Sprit Of The Coin, Seram Uollss.

I terbaca novel ni waktu malam terus tak leh tido. huhu. Novel Kacau hasil nukilan Ariff Adly mmg soram. Kat bawah ada trivia pasal novel ni.
  • Novel ni i beli dengan baucer buku i dapat bersama novel Asrama ari tu. Lupa nak mention kat post sebelum ni,
  • Watak utama ialah sekumpulan kawan main spirit of the coin dan semua yg main game hantu tu mati dalam keadaan yg sgt dasyat. 
  • Novel ni mmg banyak adegan seram like what !!! reallly!!  gaya kita akan jadi cam2 bila baca. 
  • Tapi ending mmg sedih sangat. Siyes sedih. 
  • Kesimpulannya, uollss jgn gatal nak main spirit of the coin bagai. Confirm bad ending in ur life. 
  • Iolls pernah bawa novel ni  dan baca kat Klinik Kesihatan. Ramai mata memandang iollss sebab pegang buku dengan cover mata satu yg mmg nampak seram juga.
  • Nak tahu lebih lanjut, uolls belilah novel ni ya. Okey uolls. 


Tiada ulasan